НОКТОПЛАСТИКА webozad

Ноктопластика 100мин. / 75лв

Ноктопластиката е изкуство върху Вашите нокти, които ще привлекат вниманието и погледите на всеки. Изграждането на красиви и здрави нокти изисква професионализъм, внимание и търпение, които ще намерите в нашия салон за красота. Тази процедура е безвредна, когато се работи правилно, квалифицирано и се познава методиката на работа.  Ноктопластиката изисква поддръжка, която е желателно да бъде направена между третата и четвъртата седмица от поставянето  за да нямате счупвания и отваряне на изкуственият материал.

Процедурата се извършва в следната последователност:

  1. Подготвяме ноктите, като ги оформяме и премахваме кутикулата.
  2. Обезмасляваме нокътната плочка с праймер. Това ще помогне за увеличаване на адхезията на изграждащия гел и ще осигури по-дълготрайни резултати.
  3. Нанасяме база, която е важна, защото помага за защита на ноктите и осигурява равномерно покритие на гела.
  4. Поставяме висококачествени еднократни форми за изграждане и нанасяме плътен слой гел върху цялата повърхност, след което печем гела в LED лампа. В зависимост от желаната дължина нанасяме изграждащ гел два или три пъти. Благодарение на уникалната формула на трифазния гел, времето за втвърдяването му е до 60 секунди в LED лампата.
  5. След като премахнем формите за изграждане, изравняваме и оформяме ноктите с електрическа пила в желаната от Вас форма и полираме ръчно нокътната плочка.
  6. Нанасяме два слоя цветен гел лак и топ лак да защитим изградения нокът и да го укрепим.
  7. Завършваме процедурата с нанасяне на подхранващо масло за кожички и специален крем за ръце.

Насладете се на красивите си нокти и бъдете готови да ги покажете на света.

Изграждане на 1 нокът 7лв
Поддръжка на изграждащ гел 90 - 120мин. / 55лв
Изграждащ гел върху естествен нокът 90мин. / 55лв
Сваляне на изграждащ гел/ акрил 15лв