МАНУАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ webozad

мануално-почистване-на-лице

Мануално почистване на лице 60 - 80мин. / 60лв.

Почистването на лицето е първата стъпка към здрава и красива кожа. Дълбокото почистване на лице служи за премахване на черни точки, мъртви клетки и милиуми от кожата, което се характеризира с появата на малки бели или жълтеникави топчета.

Тази процедура се прави поетапно.

  1. Почистваме кожата

Състои се от премахване на грим и почистване на кожата чрез почистващ лосион . Продуктите с алое вера и зелен чай са чудесни възможности за детоксикация на кожата Ви. Лосионът се нанася върху цялото лице и деколте с кръгови движения.

  1. Абразиращ масаж

С кръгови движения с марля се прави се лек абразиращ масаж, който благоприятства отстраняването на мръсотията. Кръговите движения са от съществено значение, за да премахнем колкото се може повече черни точки от лицето и да се отворят порите. Тук подхождаме индивидуално, понеже тази стъпка не се прилага при хора със суха и куперозна кожа.

  • Отваряне на порите

Отварянето на порите се извършва с пара, тъй като тя помага за омекотяване на кожата, улеснявайки премахването на черните точки и примесите. Може също да се приложи гел, който допълнително да помогне за омекотяване на най-повърхностния слой на кожата. Парата също се прилага индивидуално и може да продължи от 5 до 10 минути.

  1. След парата се прави екстракция на кожата, като е възможно да се направи и без пара. Тя служи за премахване на най-повърхностния слой на кожата и мъртвите клетки. Екстракцията се извършва ръчно. Тази процедура може да отнеме максимум 30 минути и обикновено започва в Т зоната, в следния ред: нос, брадичка, чело и след това бузи.
  2. Лечебен масаж

Лечебният масаж на лице се извършва със стягащ гел, за да успокоим, хидратираме и балансираме кожата на лицето.

  1. Дарсонвал

Без да отмиваме продукта от стъпка 5, прилагаме дарсонвал върху марлен компрес. Дарсонвалът подобрява структурата на кожата и защитата ѝ срещу бактерии. Има бактерициден и антибактериален ефект, дължащ се на образуването на озон.

  • Успокояваща маска

В тази стъпка прилагаме маска, обикновено успокояваща, според вида на кожата, за около 10мин., за да помогне ревитализирането на кожата.

  • Нанасяне на завършващ продукт

За да завършим професионалното почистване на кожата Ви, прилагаме нашият финален продукт, който се избира в зависимост от  типа кожа.

След тази процедура, Вие ще се насладите на чисто лице, което е възвърнало блясъка и сиянието си. Кожата е еластична, кръвообръщението е засилено, клетката ще отдели повече колаген. Контура на лицето става по очертан и стегнат.

Почистване на  лице е препоръчително да се прави на всеки 2 месеца, в случай на нормална до суха кожа и веднъж месечно при мазна кожа с черни точки.