КОЛА МАСКА webozad

кол маска

Независимо от сезона всяка жена иска нежна и гладка кожа. Епилацията с кола маска е най-лесният и разпространен метод за бързо, достъпно и безопасно премахване на нежеланото окосмяване. Премахването на космите с кола маска е по-дълготрайно от бръсненето, което е обичайната алтернатива. Докато отново ще посегнете към самобръсначката в рамките на ден-два, с кола маска можете да останете с гладка кожа по- дълго време. Ефектът от процедурата е индивидуален, но в повечето случаи е поне от 2 до 4 седмици, в зависимост от растежа на косъма.

Методът на обезкосмяване с топла кола маска е предпочитан, защото топлината подпомага за разширяване на порите и по- лесното отскубване на космите от корена, което от своя страна предотвратява появата на враснали косъмчета.

Кола маската може да се използва върху всяка част от тялото.

Как протича процедурата?

Първоначално клиентът се поставя в удобно положение, в зависимост от зоната, която ще бъде третирана. Тази зона се дезинфекцира, след което се нанася топлата кола маска и се отстранява нежеланото окосмяване с помощта на ленти. Нежният финал се осъществява чрез дезинфекция и нанасяне на успокояващ крем. Дезинфекцията на третираната зона преди и след отстраняването на косъма е от изключително значение, за предотвратяването на възпалителни процеси.

При редовно обезкосмяване с кола маска косъмчетата стават по- тънки, а и на места дори напълно изчезват. Това се случва благодарение на редовното отскубване на косъма заедно с корена му. Това я прави толкова ефективна и предпочитана.

Кола маската може да се прилага върху почти всички зони от тялото, както при мъже, така и при жени. Най- често епилираните зони са: ръце, крака, корем, гръб, кръст, гърди ( при мъжете ), интим ( при жените ), мишници.